Работно време:
Понеделник-Сабота 07:00 - 22:00
Недела Затворено
 
 
 
+38932392290
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Embroidery, CAD, Labels, Screen printing, Digital printing

 
 
 

Матива нуди :

 

Изработка на дизајни за вез и везење, производство на секаков вид етикети за текстилната индустија, секаков вид на печатење на текстил, изработка на базни шаблони и печатење на шаблонски ленти.

 
 
 
1а
 
 
 
2а
 
 
 
3а
 
 
 
4a
 
 
 
4a
 
 
 
 
 

EMBROIDERY

 
 
 

Labels

 
 
 

heat pressing

 
 
 

Screen Printing

 
 
 

Digital Printing

 
 
 
 
Матива Дооел е приватна компанија основана во 2005 година.Во своите почетоци Матива Дооел започнува со производство на етикети за текстилната индустрија. Со понатамошното успешно работење Матива го зголемува своето производство и започнува со изработка на везови и со везење на автоматски машини, како и со работење на CAD систем, односно изработка на базни шаблони и шаблонски ленти за кроење за текстилните индустрии. Во 2015 година Матива Дооел започнува со печатење на секаков вид текстил. Денес Матива поседува огромен капацитет за везење и производство на секакви видови на етикети за текстилната индустрија како и изработка на секаков вид на принт почнувајќи од сито принт па се до дигитален принт. Во нашето секојдневно производство секогаш користиме исклучиво врвни материјали и репроматеријали од светски познати добавувачи, со што достигнуваме висок квалитет на се што нудиме.

Сите наши производи се по европски стандарди и OEKO-TEX сертификати, а сето ова го постигнуваме со континуирано инвестирање во нови и се посовремени и дигитализирани машини.
 
 
 
 
106684010_2629442687375853_7032631532264387942_n
 
 
 
 
*
 
*
 
*